// du läser...

Allmänt

Det blir ett gott nytt år igen

Det är nästan så det ekar här inne, så tomt som det varit på Instruktören de senaste månaderna! Det beror så klart inte på att det inte funnits massor av intressanta saker att skriva om — det finns det alltid — men jag har helt enkelt haft lite för mycket jobb och annat på gång för att hinna med både och. Från och med nu lär tidsbrist dock inte längre vara ett problem; i och med antågandet av 2012 har jag nämligen bestämt mig för att sluta på båda mina nuvarande jobb för att utforska nya möjligheter.

Det här beslutet känns hur bra som helst och, oundvikligen, ganska läskigt på samma gång! Ett av målen med min nyförvärvade arbetsfrihet är att få mer tid åt att skriva, både här och på annat håll vilket vi får se vad det kan bli av. Jag har många andra spännande idéer jag vill sätta tänderna i också, men innan jag drar igång något på allvar skall här avverkas en resa till Mexico! Om mindre än en vecka bär det av, och jag ser redan väldigt mycket fram emot att få dela med mig av våra upplevelser från platser som konsekvent hamnar högt upp på listorna när världens bästa dyk skall rankas. Efter en sisådär två veckor i Mexico avslutar vi resan med ett par dagar i New York, där vi säkerligen inte kommer behöva anstränga oss särskilt hårt för att bränna slut på alla pengar vi kan tänkas ha kvar efter Mexico…

Så skål, mina vänner, till ett mycket gott nytt år för Instruktören och oss alla. Vilket bättre sätt att inleda det nya året på, om inte med den här helt fantastiska dykfilmen av finnarna Juuso Mettälä och Eelis Ranka som min vän Josefin skickade till mig igår. Är de…? Vänta nu… Men hur…? Alltså… Wow!