// du läser...

Allmänt

Gott nytt år för havet!

Free, januari-februari 2011Det nya året har nu firats in med buller och bång i världens alla hörn. På vissa håll kanske till och med valarna hörde mullret från någon av alla våra sprakande uppvisningar. För min egen del har jag all anledning att vara nöjd med att 2011 är här, för det innebär något så stort som publiceringen av en artikel jag skrivit om havet i årets första nummer av gratistidningen Free.

Så räddar vi jordens viktigaste ekosystem är en tre sidor lång artikel som tar upp vad som händer i havet just nu i stora drag, varför det händer och tips på vad vi som individer kan göra för att styra utvecklingen åt ett håll som kan återställa den livsviktiga balansen i planetens viktigaste ekosystem. Artikeln tillsammans med tidningen finns att läsa helt gratis på Free:s hemsida, eller så kan du klicka på länken i slutet av det här inlägget för att komma till en pdf av artikeln som du kan ladda ned och sprida hur du vill, så länge den behålls i sitt ursprungliga format.

”Gilla” gärna det här inlägget genom att klicka på knappen här nere till höger så att fler människor får reda på detta och kanske blir mer medvetna om problemen vi står inför. Det kan inte sägas tillräckligt hur viktigt det är att vi gör allt vi kan för vår lilla blåa pärla i rymden medan vi faktiskt kan!

Om Free:

FREE är en gratis annonstidning inom området hälsa, personlig utveckling och komplementära behandlingsmetoder. Den utkommer med sex nummer om året och distribueras över hela landet via kursgårdar, bokhandlar, hälsocenter och enskilda terapeuter. FREE trycks på miljöcertifierat papper. Upplagan är idag minst 35 000 exemplar.

Klicka här för att hämta artikeln ”Så räddar vi jordens viktigaste ekosystem” som pdf »