// du läser...

Tävling

Vinn sex månader med Camino

CaminoHösten kryper sakta in över landet och så ruggigt som det har varit på sina ställen i Sverige de senaste dagarna råder ingen tvekan om att det nu är dags att lägga badkläderna på hyllan för i år och förbereda sig för regniga kvällar och varma kläder. Instruktören tycker om hösten (särskilt atmosfären den för med sig hit till i Stockholm) men skulle ändå vilja sprida lite ljus i mörkret, så vi bestämde oss för att lotta ut två prenumerationer á tre nummer av ekomagasinet Camino!

Vi råkade nämligen få med oss två mässerbjudanden (värde 99 kr) av denna fina tidning från Eco Now-mässan och kan inte komma på ett bättre sätt att låta dem komma till nytta än att ge bort dem. Prenumerationen gäller som sagt tre nummer under loppet av ett halvår (nytt nummer kommer ut varannan månad). Efter att man fått det tredje numret avslutas prenumerationen automatiskt, men man kan bli tillfrågad om man vill fortsätta för 269 kr/år.

Så här går det till: Skriv en kommentar till den här artikeln och se till att fylla i din e-postadress i fältet för den. I kommentaren skriver du om den senaste handlingen du gjort som du tycker bidrar till en bättre och/eller mer hållbar värld. Det kan vara något så enkelt som att du gick till återvinningen häromdagen! Den ena prenumerationen lottas sedan ut bland alla som kommenterar, och den andra går till han eller hon som berättar om den mest inspirerande handlingen.

Tävlingen pågår i en vecka från publiceringen av denna artikel, till och med onsdagen den 22 september. Därefter meddelas vinnarna via mail. Lycka till!

Om Camino (från deras hemsida): Camino är magasinet som inspirerar till hållbar livsstil. Integritet och självständighet är ledord vid magasinets produktion. Camino vill visa ett annat sätt att förflytta sig, andra stigar att välja. En väg som är trevligare att färdas men som också leder till en vackrare plats för de som följer i våra fotspår. Camino är ett magasin för människor som bryr sig och inte vill ge avkall på kvalitet. I magasinet samlas de bästa, mest överraskande och inspirerande exemplen på hur vi kan leva och konsumera med respekt för oss själva, vår miljö och andra medmänniskor.